fredag 31 december 2010

Hittat

Hittade detta tyg, John Blund klassiker, otroligt fin!
Har haft den förut och tillverkat saker, men denna bit (1.5*1.5m) fanns i garderoben, så det blir något fint (eller flera fina saker) snart. Återkommer!


torsdag 30 december 2010

Nya t-shirt med ankor.

En ny omgång av ankT-shirt!, mjuk bomull.  storlek 74, 140 kr Såld! (kan göras på beställning, leveranstid 2-3v pga tyget måste återupptryckas)

tisdag 28 december 2010

Haklappar av retro frotté. Retro bibs

Jag fick hem detta härliga retroinspirerade frottétyg och med plastad frotté (vitt till baksidan) jag hade hemma gjorde jag haklappar. Mönstret tog jag från en annan haklapp som jag köpt sen förut (som är i perfekt storlek).
Vill någon ha? 40 kr, via min mail eller via shoppen.



en meter frotté


måndag 27 december 2010

Pyssla en pockethylla


Man kanske kan tycka att jag ska hålla mig till tillverkning av babyacessoarer men när mina pocketböcker behövde en ny hylla snickrade jag och min man ihop denna:


Först sågar man till en träkloss och väljer till en pocketbok där omslaget ska användas.
Sedan klistrar man på omslaget med t.ex. tapetklister
Vi satte upp dom med 'vinkeljärn'

Voila! det ser ut som böckerna flyger.



måndag 20 december 2010

Syhörna

Min man har gjort iordning en syhörna åt mig, den är belägen under trappen. Han har borrat upp två djupa hyllplan så det finns gott om rum för att klippa och breda ut sig. Tack mannen! :)

Har ramat in bitar av överblivna INTRADE tapeter (serien PIP) i det högra hörnet så det blir mysigare. I samma papper tänkte jag ha över hyllplanen så småningom.



söndag 19 december 2010

Nya napphållare, nya retrotyger

Har sytt upp  två nya napphållare i två underbara retrotyger.
känner mig tjatig, men det finns så många olika underbara tyger som jag hittat som jag varit tvungen att köpa och gjort något med. Dom går åt på nästa barnloppis som är i Uppsala (på Fyrispark den 29 Januari 2011). Som tidigare sagt går det bra att köpa dessa (eller andra av mina napphållare) här eller på barbarauppsala.etsy.com.
Kostar 50 kr plus porto.
        Förhandsgranska

lördag 18 december 2010

Ny inspiratör http://frokenrandig.se/

Jag hade vägarna förbi Nordstan i Göteborg igår på en av mina jobbresor och såg att det var julmarknad! Där hittade jag 'Lilla fröken randig' och hennes underbara saker för de små. Hennes blogg hittar ni på denna adress: http://www.frokenrandig.blogspot.com/ och hennes hemsida är denna: http://frokenrandig.se/

Ska definitivt köpa en av hennes fina hängselbyxor!

fredag 17 december 2010

söta kaniner

Nytt tyg att sy vårens hättor med, söta kaniner. Tyget finns att beställa på Spoonflower och finns i olika typer av tyg, designat av en användare på sidan!
Det finns tusentals tyger designade av olika användare på sidor, man kan sitta timtals och bara beundra!
Så är det något som vill ha en hätta med söta kaniner eller en napphållare, hör av er!!

lördag 11 december 2010

Fototyg blir fotonapphållare insirerad av tyg från MOLO

Fototyg blir fotonapphållare - detta underbara tyg blir napphållare med söta ankor, inspirerad av MOLOs tyger där de använder tryck från det verkliga livet. Jag har själv tryck upp detta tyg med hjälp av spoonflower
Spoonflower är billigt, speciellt just nu när dollarn är så låg.
Kom ihåg att inte beställa för stora summor eftersom om man beställer över 200 kr (exkl. porto) så får man betala tullavgift. så håll er under 27 dollar plus portot (som är billigt från Spoonflower).
Innan

Efter

 

torsdag 9 december 2010

Underbart tyg blev underbara napphållare, Beautiful fabric becomes pacicier holder

Detta underbara tyg designat av Bhymer blev till två napphållare, mer tyg finns så det kan bli flera ifall att någon vill ha. 50 kr plus porto kostar mina napphålare, blir en fin julklapp till babyn!

This beautiful fabric made by Bhymer became a pacifier holder, check it out on 'shop' to the right if you want it as a christmas present for the baby!


tisdag 7 december 2010

VINST!

Jag var med i en tävling för Studionele i samarbete med loppi.se och jag VANN!! kul!
De har mycket fina tavlor bland annat doptavlor som är unika och mycket fina! 
Återkommer med en bild på den!